Monday monday

Har varit seg på att uppdatera här, men orkar inte göra det varje dag. Men ska försöka så ofta jag kan.
Idag hade jag bara en lektion, första digitalt skapande lektionen tillsammans med Amanda, tur att jag slipper ha den ensam =) Det var helt okej men vi vill hellre ha grafisk så vi får se om det finns några platser kvar där :)
Efter det var det lunch riktigt god mat idag :D MMMUMS!
Sen gick jag, Vickan å Zandra runt till 1:orna och gjorde vår statisktiska undersökning haha det fanns en del sköna å good looking people där kan man säga! Vi börja snacka med en riktigt kul filur hah min tvilling :D

Tack å hej för mig! :D       


Regn regn regnig dag



Jaa liten har man ju varit en gång i tiden =)
Den här dagen har varit riktigt bra faktiskt, fast jag blev väldigt blöööööt när jag gick hem för det skulle såklart börja ös ös ös regna just då och precis när jag kom in blev det sol och fint igen, så typiskt.
Wohoo bananer i pjamas jag hade stor kärlek till de när jag var liten och vin antar jag ;D. 

Soluppgång i Luxor



Känns lite bättre nu = ) Det är väl bara att kämpa på så gott det går antar jag...
Har hittat en ny lärare till gitarren så jag hoppas jag kan ta kurser hos honom, vill verkligen utveckla mitt spel ännu mera :) Jag har ju mitt mål att sträva efter! Har anmält mig igen till tennisen så nu borde de inte glömma bort mig, jag hoppas verkligen jag kommer in. Vill satsa mer nu än jag gjorde innan så jag håller verkligen tummen för det!:D


Måndag

Då har skolan börjat igen då......känns lite kul men ändå rätt tråkigt å jobbigt, men det löser väl sig.
Just nu känns allt rätt skit men det kanske blir bättre sen :/
Önskar att jag var liten igen och inte hade några bekymmer alls.
Orkar inte ladda upp någon bild idag.


Bullar bullar bullar

Idag blev det bullbak :D



Det roligaste som finns!


Hemma igen!

EGYPTEN

Nu är jag tillbaka igen. Har haft två underbara veckor i Egypten. Kryssningen på Nilen slog allt, den var fylld med utflykter till olika tempel tidigt på morgonen, massa mat, mycket skratt, roliga danser, kameltur, härliga guider och massa mer. Jag har tagit väldigt mycket bilder, men eftersom det tar så lång tid att ladda upp bilder här så blev det bara några stycken. Kommer kanske upp fler bilder någon annan gång.

 





Till Louise

Nu är det runt 7 timmar kvar innan vi måste säga hejdå! :'(
Jag har sagt hejdå till en kompis en gång innan som också skulle vara borta i 1 år, men jag var rätt liten då och fattade väl inte riktigt att det verkligen var väldigt lång tid innan vi skulle ses igen. Men nu är det helt annorlunda jag är äldre och har verkligen fattat att du ska åka på riktigt i 1 år :( 
Det är inte bara 2 veckor eller en månad, det är 1 år, 365 dagar, 12 månader......:'(
Imorgon kommer jag vinka hejdå ifrån bilen efter vi har riktigt sagt hejdå och kramats länge länge! Tårarna kommer forsa ner det är jag helt hundra! Jag kommer sitta där i bilen påväg till Arlanda och stor gråta, tänka på dig och bara önska att 1 år går mega fort. Jag tror det kommer gå i vågor, på kvällarna kommer det nog vara jobbigast för mig i alla fall för det är oftast då jag börjar fundera på saker och ting. Mycket tårar kommer det bli och tankar om hur du kommer ha det där borta i USA, vad för familj du fick, hur skolan, vännerna är, hur lixom vardagen ser ut i Boise =) 
Herregud Louise det här är stort! Jag kan inte beskriva riktigt hur mycket du betyder för mig det är otroligt mycket och mer än det! Jag längtar tills du kommer hem och jag står där på Arlanda och bara väntar på att du ska komma ut genom spärren och jag kan springa till dig och krama om dig och säga hur mycket jag har saknat dig! <3 
Det här året kommer bli väldigt tomt utan dig, saker kommer hända men det kommer bli annorlunda utan dig, utan våra samtal, våra middagar, myskvällar tillsammans. Jag börjar nästan gråta medan jag skriver, det är väldigt känslosamt! 
Jag ska nu tillbringa sista tiden med dig nu, fast inte sista föralltid utan bara på 1 år. Det är ju inte hejdå föralltid utan bara på 1 år, jag måste nästan tänka bara 1 år annars låter det så långt på nåt vis. Det är ju lång tid men man måste ju tänka på nåt sätt för att det ska kännas bra :)

JAG ÄLSKAR DIG SÅ MEGA OTROLIGT MYCKET LOUISE! <3
FÖRALLTID LÅNGBEN OCH TINGELING! <3
YOU AND ME FOREVER AND EVER!
  

RSS 2.0