Dags för lite uppdatering!

Bilder ifrån Tyskland


TYSKLAND

               

Spontan resa till Tyskland på fredag med Louise och henne mamma:)
Spännande spännande!:D

Bounce Summercamp!

Halli hallå!



I lördags började danskursen med streetdans gruppen Bounce som håller på till onsdag:)
Jag måste bara säga att det är sjukt kul! Jag är inte riktigt någon dans människa men jag tycker det är riktigt kul om man får steg och lär sig de riktigt bra. Jag är inte alls bra på att stå på dansgolvet och släppa loss eller att bara stå och improvisera fram något, men man har ju alltid sina svagheter jag antar att jag får jobba på de någon gång...
Jag känner mig bara så glad just nu!:D

Kramar och pussar!

Ändra ändra!

                 

Har varit lite seg på å uppdatera här men snart blir det bättre:)
Bloggen är inte klar fixad än!


En dag jag aldrig kommer glömma!

I fredags hade vi idrottsdag på Ängsholombadet: Vi skulle ha brännbollsturnering mot de andra 1:orna och springa/gå runt sjön som är ca 7 km.

Det var inte direkt många från alla klasser som var på att ha idrottsdag så vi var typ 8 st från min klass, men vi kämpade iaf för att vinna. Det gick bra till en början men när vi skulle möta M1C tappa vi allt så de vann överlägset, men vi var inga dåiga förlorare för det:)
Sedan var det lunch, efter det skulle vi börja löpturen runt sjön. Jag, Vickan, Bea och Em började jogga tillsammans en bit, efter några minuter försvann Vickan i väg. Vi andra bestämde oss för att promenera runt sjön. Efter vi hade gått ungefär en kvart lr nått kom Bea på att vi kunde ta en genväg vilket vi gjorde, rakt in i skogen gick vi på en stig tills den tog slut. Jag försökte hitta bra vägar men ahh det ledde mer till omvägar. En av vägarna ledde till ett högt berg som vi lyckades ta oss upp på. Där började Em fota vilket jag också ville göra:) Bea fick vara modell:)



När vi fortsatte gå hittade vi ölburkar, massa olika påsar, en kniv, yoggi, kalsonger m.m. När vi väl efter typ nån timme hade hittat ner frÅN berget kom vi till ett elstängsel som vi bestämde oss för att ta oss igenom. Vi smög försiktigt igenom nåt vi trodde var en kohage eller hästhage. Efter hagen gick vi ut ut skogen och kom till någon slags väg där vi även mötte några från de andra klasserna som hade gått efter oss och också tagit genvägar. Sista biten innan mål gick jag och Bea och lyssnade på lite musik och hoppade över vattenpölar;)
Efter ungefär 2 h 15 min var vi framme och där stod vår handledare Per och en annan lärare och några fler elever och väntade.

HAHA DEN IDROTTSDAGEN KOMMER JAG ATT ALLTID MINNAS!<3

Ledig idag

                             

Ledig dag idag:)

Var i Täby C med Em rätt länge å gick runt å försökte hitta något vi kunde ha på oss på skolavslutningen, vilket inte gick så bra:/ Jag har typ alltid stort problem att hitta skolavslutnings kläder, gillar ju inte klänningar så mycket eller kjol...^^

Nu är det klart!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1112659/images/2009/slump_40859202.jpg
  
   Betygen är satta!
Har ändrat lite på utseendet här på bloggen också:)
Kommer nog testa lite olika utseenden så den kommer nog ändras
 lite då och då tills jag blir nöjd:)

 Ha det bäst:D!

BADA BADA!



Wohoo tagit första och andra doppet nu:D Så härligt:)
Imorgon sätts betygen så inget mera plugg yeey:) Känns bra än så länge iaf:)

Inte många skoldagar kvar nu känns lite underligt men ändå sköönt!

Puss å Kram

RSS 2.0